![]() |
ခရမ္သီးကို အေပၚပိုင္းခ်န္၍ ထက္ပိုင္းျခမ္းပါ ၊ထပ္၍စိတ္ပါ |
![]() |
ၾကက္သြန္နီ ၾကက္သြန္ ျဖဴ ဆီသတ္ထားတဲ့ထဲကို ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္ ့ ဆား ငပိ င႐ုပ္သီးမႈန္ ့ ဟင္းခ်ိဳမႈန္ ့ ထဲ့နယ္္ပါ |
![]() |
ပံုမွာ ျပထားတဲ့အတိုင္း ခြဲထားတဲ့ ခရမ္းသီးထဲ အစာထဲ့ျပီး |
![]() |
ပံုစံမပ်က္ ခရမ္းသီးအလံုးလိုက္ႏွပ္ ကိုသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါျပီ။ |
ခ၇မ္းသီးႏွပ္ခ်က္နည္းေလး လာေလ.လာသြားပါတယ္ညီမေလးေရ။
ReplyDeleteမမက်ားက်ား
thanks a lot.မမက်ားက်ား .........
Deleteခရမ္းသီးကုိဒီလုိႏွပ္ျပီး မစားဖူးေသးဘူး..
ReplyDeleteစမ္းျပီးခ်က္စားၾကည္႔ပါအုန္းမယ္... ခရမ္းသီးႏွပ္ရင္
ကၽြန္ေတာ္ေတာ႔အခြံေလးႏႊာျပီး ေလးစိပ္..ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ
ပုဇြန္ေျခာက္ေလးကုိ အေရာင္မႈန္႔ေလးပါတယ္ဆုိရုံေလးထည္႔ျပီး
ဆီသပ္တယ္..ျပီးရင္ စိပ္ထားတဲ႔ခရမ္းသီးေလးေတြထည္႔ျပီးေရကုိ
ခရမ္းသီးျမဳတ္ေလာက္ေအာင္ထည္႔ျပီး အဖုန္းအုပ္ထားလုိက္တာပဲ..
ေရလည္းခမ္း ခရမ္းသီလည္းနပ္(ျပီးစလြယ္လုပ္ျခင္းပါ)ပဲ... အႏွစ္ကေလး
ကုိထၼင္းနဲ႔နယ္..ငပိရည္ေကာင္းေကာင္းေလးကုိရြဲရႊဲေလးဆမ္း၊ ငရုတ္သီးအၾကတ္
မႈန္႕ေလးနဲ႔ပါတစ္ခါထဲေရာနယ္ျပီး စားလုိက္ရင္ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္ခင္ဗ်ာ႔..
(ေျပာရင္းစားခ်င္လာျပီ)..ကၽြန္ေတာ္ေတာ႔အဲလုိဘဲအျမဲႏွပ္စားျဖစ္တယ္..အခုလုိအလုံး
လုိက္ေတာ႔ခ်က္မစားဖူးေသးဘူးခင္ဗ်ာ႔..ဟင္းခ်က္နည္းေလးမွ်ေ၀ေပးလုိ႔ေက်းဇူးတင္ပါ
တယ္ခင္ဗ်ာ...
ခင္မင္စြာျဖင္႔
ရာဇာေထြး